zondag 29 april 2012

I love my friends.

Iedereen heeft ze, de personen waarbij je gek kan doen zonder dat ze je raar vinden, de personen die er altijd voor je zijn, vrienden. 

Je hebt vrienden die er altijd voor je zullen zijn en ook nooit in de steek laten, je hebt vrienden die er niet tegen kunnen als je ook met een ander omgaat, je hebt 'vrienden' die van de ene persoon, naar de andere springen, en je hebt 'vrienden' die je in de steek laten als je ze nodig hebt.

Vrienden die twee weken doen alsof ze je beste vriendin zijn, en je daarna laten stikken en hetzelfde doen bij een ander. Daar kan ik me zo aan ergeren he. Pas op voor ze. Wie eerst je beste vriend is, kan later je vijand zijn. Vertel ze niet je diepste geheimen. 

Vrienden die je in de steek laten als je ze nodig hebt. Gemeen is dat. Besteed er niet te veel aandacht aan, je hebt vast vrienden die er wel altijd voor je zijn!

Vrienden die beledigd gaan doen als je iets leuks gaat doen met een ander. Zeg tegen diegene dat je ook het recht hebt op andere vrienden. En als ze dat niet accepteren, is het niet jouw probleem. Jij hebt het recht om andere vrienden te hebben. Iedereen heeft dat recht.

Vrienden die er altijd voor je zullen zijn. Dat zijn de speciaalste. Als je ze nodig hebt, kan je altijd bij hen terecht. We love them ! <3
Degene waarbij ik echt terecht kan, zijn Hanna (xfeelingrandom.blogspot.com) en Ilse (xsurvive.blogspot.com) , love them !

x Irthe



Geen opmerkingen:

Een reactie posten