donderdag 26 april 2012

Outside.

Heb jij ook wel eens, dat je helemaal gek wordt van de hele dag binnen zitten? De hele dag opgesloten in school, en je hebt maar een halfuurtje tijd om naar buiten te gaan? Of het gaat allemaal niet zo goed thuis? Dan heb ik een tip voor je; ga lekker een dagje buiten uitwaaien, gewoon op een schooldag.


-Fiets met een vriend(in) naar een plek waar je nog nooit bent geweest. Het is erg leuk om daar rond te zwerven. Die plek hoeft niet ver weg te zijn, het kan gewoon in de wijk waar je woont.

-Zoek een leuke speeltuin op. Je bent nooit te oud om te schommelen, draaien enz. Het mag er misschien raar uitzien, om een puber te zien in een speeltuin, maar 'who cares'? Als jij plezier hebt, hebben anderen daar geen last van toch?

-Zoek een lekker plekje op, en ga in de zon zitten. Heerlijk warm!

-Ga joggen, erg goed voor je conditie! Het is natuurlijk het leukst met een vriend(in). Ga door de mooiste en leukste stukjes van de wijk. Natuurlijk kan je tijdens het joggen ook naar een plek die je niet kent. Of je neemt een pauze in de speeltuin, niemand die er last van heeft :)

-Zoek een grasveldje op en ga voetballen. Geloof me, voetbal is leuk als je het voor je plezier doet. Niet met opstellingen enzo. Het maakt niet uit of je kan voetballen of niet, met een vriend(in) is alles gezellig, toch? 

-Maak foto's, zoek een mooi plekje op en maak foto's. Je kan ze later bewerken, en zo worden het vrolijke foto's 

x Irthe


1 opmerking: